تبليغات

ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سئوال دارم، سئوال
2010-08-12, 06:50 PM
ارسال: #1
سئوال دارم، سئوال
سلام. يك مشكلاتي تو برنامه هاي من هست كه مي خواستم با شما دوستان مشكلاتش را رفع كنم.
سلام. چطوريد؟ خيلي زمحتون مي دم.
همش سئوال مي كنم. همش سئوال مي كنم.
اما ما هم شبيه شما يك نابغه بيشيم ديگه!
كد لاگين بازهم ايراد داره:

<?php

$username = $_POST["username"];
$password = $_POST["password"];

$connect = mysql_connect("localhost", "root", "");
mysql_select_db("users");
$sql = "SELECT 'password' FROM 'userinfo' WHERE 'username' = '$username';
$result = mysql_query($sql);
if (mysql_num_rows($Result) == 1) {
//check password
if($password == mysql_result($result,0)) {
header("Location users.php");
} else {
die('the username or password is wrong');
}
}

ميگه تو خط 13 يه ايراد دارم كه به نام
Parse error: parse error in c:\program files\easyphp1-8\www\login.php on line 13

يه ارور ديگه هم ميده
Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.2i\www\Login.php on line 20

يعني چه؟
مشكل كجاست؟
محمد هادي معصومي
hadimir
لطفا مرا راهنمايي كنيد و مرا از اشتباه در آوريد. ناراحت سوال
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-08-12, 07:03 PM
ارسال: #2
RE: سئوال دارم، سئوال
سلام
تو اديتور كدتون رو انتخاب كنيد و دكمه code يا php رو بزنيد كه كدها خوانا نشون داده بشند
تو خط 13 :
کد PHP:
header("Location: users.php"); 
يك : كم گذاشته بوديد.تست كنيد با اين مشكل رفع ميشه يا نه

خود پسندي مانع آموختن است
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم-شریعتی
لطفا قبل از فعاليت در انجمن،
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
را مطالعه كنيد.
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-08-15, 11:36 AM (آخرین تغییر در این ارسال: 2010-08-15 02:20 PM توسط Rezash.)
ارسال: #3
RE: سئوال دارم، سئوال
هر كاري كردم اون ارور قبلي مي داد. از صفحه ي لاگين بگذريم و بريم تو صفحه ي ثبت نام.
يك صفحه ي ثبت نام ساختم و توي ديتابيس چند اطلاعات را درج مي كنه. سايتم را هنوز دارم با Easyphp امتحان مي كنم.
كد صفحه ي HTML ثبت نام:
کد PHP:
<h2Register </h2>
Use 
under form to create acount in website and register.<p>
<
form method="POST" action="Register.php">
<
table border="0">
<
tdFirst Name: <input type="text" size="25" name="firstname"> </td
<
tdLast Name: <input type="text" size="25" name="lastname"> </td> <tr>
<
tdusername: <input type="text" size="25" name="user"> </td>
<
tdpassword: <input type="password" size="25" name="pass"> </td> <tr>
<
td> <input type="submit" value="register"> <input type="reset" value="reset"> </td>
</
table>
</
form
توي صفحه html مشكلي ندارم تو صفحه php يه مشكل وجود داره.
وقتي يه كاربر دارم insert مي كنم با برنامه نويسي و مي روم ديتابيسم را كنترل مي كنم كه آيا كاربر درست شده يا نه هيچ اطلاعاتي وارد نمي شه و همه ي ركورد ها صفر وارد مي شه. صفحه ي php من:
کد PHP:
if(!isset($_POST["user"])) {
    echo (
"The register form not submited.");
}
$username $_POST["user"];
$password $_POST["pass"];
$firstname $_POST["firstname"];
$lastname $_POST["lastname"];
$connect mysql_connect("localhost""root""");
mysql_select_db('example'$connect);
$sql "INSERT INTO `example`.`users` (`username`, `password`, `firstname`, `lastname`) 
VALUES ('
$username', '$password', '$firstname', '$lastname');";
$result mysql_query($sql$connect);
?>
تازه وقتي هم مي خوام ببينم كه چيز هاي ارسال شده وارد شدند يا نه همين ايراد وجود داره.
محمد هادي معصومي.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-08-15, 02:21 PM
ارسال: #4
RE: سئوال دارم، سئوال
سلام
کد PHP:
$result mysql_query($sql$connect); 
اين رو به اين صورت بزن و ببين خطا ميده يا نه:
کد PHP:
$result mysql_query($sql$connect) or die(mysql_error()); 

خود پسندي مانع آموختن است
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم-شریعتی
لطفا قبل از فعاليت در انجمن،
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
را مطالعه كنيد.
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-08-15, 02:31 PM
ارسال: #5
RE: سئوال دارم، سئوال
خب مشكل قبلي ام رفع شد.
اما توي صفحه ي لاگين هنوز مشكل دارم.
كد صفحه ي php لاگين من اين جوري:
کد PHP:
<?php
//check the form submited
if (!isset($_POST["username"])) {
    echo 
"The form is not submited.";
}
//information
$username $_POST["username"];
$password $_POST["password"];
$sql "SELECT 'password' FROM 'users' WHERE 'username' = '$username';";
$connect mysql_connect("localhost""root""");
mysql_select_db('example'$connect);
$result mysql_query($sql$connect);
if(
mysql_num_rows($result) == 1) {
    
//check password
    
if ($password == mysql_num_rows($result,0)) {
        
//OK
        
echo "OK!";
    }
    else {
        echo 
"the username or password is wrong";
    }
}
?>
اروري كه ميده اينجوري:

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.2i\www\Login.php on line 13
اصلا صفحه ي لاگين سخته.
راهنماي ام كنيد.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-08-15, 02:37 PM
ارسال: #6
RE: سئوال دارم، سئوال
خطا ميگه ورودي تابع mysql_num_rows اشتباه هست.اين ورودي بايد يك خروجي معتبر از mysql_query باشه...
يعني خروجي ايجاد شده از mysql_query درست نيست و اگه به صورت
کد PHP:
$result mysql_query($sql$connect) or die(mysql_error()); 
بزنين مي بينيد كه يقينا خطا ميده!
و خطايي كه ظاهري هست استفاده از ' به جاي ` هست كه توي كد اشتباه به كاربرديد و بايد ` باشه.
و خطاي غير ظاهري هم ممكنه اسم جدول اشتباه وارد شده باشه،اسم ستون هاي يا ...
يعني
کد:
$sql = "SELECT `password` FROM `users` WHERE `username` = '$username';";

خود پسندي مانع آموختن است
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم-شریعتی
لطفا قبل از فعاليت در انجمن،
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
را مطالعه كنيد.
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-08-16, 04:29 PM
ارسال: #7
RE: سئوال دارم، سئوال
ببخشيد اما كد هاي PHP واقعا داره منو مي كشه.
يك ماهه داره روي صفحه لاگين كار مي كنم.
لطفا يك صفحه لاگين خيلي ساده (اگه زحمتي نباشه برام درست كنيد) تا ببينم ساختارش چيه؟
يعني چه چوريه؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-08-16, 09:01 PM
ارسال: #8
RE: سئوال دارم، سئوال
(2010-08-16 04:29 PM)hadimir نوشته شده:
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
ببخشيد اما كد هاي PHP واقعا داره منو مي كشه.
يك ماهه داره روي صفحه لاگين كار مي كنم.
لطفا يك صفحه لاگين خيلي ساده (اگه زحمتي نباشه برام درست كنيد) تا ببينم ساختارش چيه؟
يعني چه چوريه؟

مشكل كد خودتون حل نشد؟
يك كد ساده و بدون رعايت نكات ايمني شبيه اوني كه تو راش به كار بردم:
کد PHP:
$User $_POST['username'];
$Pass md5(sha1($_POST['password']));
$sqll "SELECT * FROM admin WHERE username='$User' AND password='$Pass' LIMIT 1";
$Row mysql_query($sqll);
$Result mysql_fetch_array($Row);
if(
mysql_num_rows($Row) == && ($Result['password'] == $Pass))  {
$_SESSION['UserName'] = $User;
echo 
"Wellcome!";
}else
echo 
"Wrong user or pass!"
كد بالا رو هر جاش رو خواستيد توضيح مي دم.

خود پسندي مانع آموختن است
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم-شریعتی
لطفا قبل از فعاليت در انجمن،
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
را مطالعه كنيد.
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-08-19, 10:35 AM
ارسال: #9
RE: سئوال دارم، سئوال
من مي خواستم يه آموزشي درباره ي نحوه ي نمايش محتويات يك بانك اطلاعاتي به من بديد.
آخه توش خيلي مشكل دارم.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-08-20, 01:27 PM
ارسال: #10
RE: سئوال دارم، سئوال
(2010-08-19 10:35 AM)hadimir نوشته شده:
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
من مي خواستم يه آموزشي درباره ي نحوه ي نمايش محتويات يك بانك اطلاعاتي به من بديد.
آخه توش خيلي مشكل دارم.

باشه آموزشش رو مي نويسم چشمك

خود پسندي مانع آموختن است
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم-شریعتی
لطفا قبل از فعاليت در انجمن،
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
را مطالعه كنيد.
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش در انجمن: