تبليغات

ارسال پاسخ 
 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک مشکلات HTML
2010-09-13, 08:12 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 2011-08-01 06:58 PM توسط Gold.)
ارسال: #1
تاپیک مشکلات HTML
الا یا ایها الناس این مشکل منو حل کنید . عصبانيعصباني
فرض کنید یه لیست 100 تایی از سایتها را جمع آوری کرده اید و می خواهید این سایتها را
یکی یکی باز کنید اگه خواسته باشید این سایتها را تک تک باز کنید برای شما 10 دقیقه و برای من که سیستمم یه کم قدیمی تره (به قول خودم Cpu اون نیم سوز شده )110 دقیقه طول می کشه . متعجب

حال سوال اینه که ::
یه برنامه ای باشه که این لیست رو بگیره و 10 تا 10 تا سایتها رو باز کنه و بعد از اینی که یکی از سایتها بسته بشه بعدی رو از داخل لیست باز کنه. یا هر طوری که فکر می کنید بهتره

لطفا برنامشو برای من ... .
ممنونم
تشكرتشكر

هر 60 ثانيه اي رو كه با عصبانيت ، ناراحتي و يا ديوانگي بگذراني، از دست دادن يك دقيقه از خوشبختي است كه ديگر به تو باز نميگردد
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-09-13, 11:27 PM
ارسال: #2
RE: سوال !
سلام
متوجه منظورت نشدم !‌:shock:
دليلت براي باز كردن 100 سايت چيه ؟!
اكثر سايت هاي امروزي (منظورم طبق استاندارده!) يك خروجي ب نام rss دارند مي توني در يكي از سايت هايي كه خدمات رايگان مثل rss reader ميده عضو بشي و فقط اون سايت رو باز كني و در صورت بروز رساني هر كدم از 100 سايت مورد علاقت لينك و عنوان وحتي خلاصه اي از خبر رو ببيني چشمك
اگر خواستي از اين نوع سايت مي تونم معرفي كنم يا برنامه هاي تحت وب رايگان يا تحت ويندوز رايگان كه اينكار رو انجام بدند.
ولي سوالت رو در بخش html ايجاد كردي
اگر بخواي ميتونم ايني رو كه گفتي اي با تركيبي از html و جاوا اسكريپت برات بنويسم ! البته به شيوه نيمه آموزشي ! يعني آشنايي با زبان شيرين جا وا اسكريپت ...
يك ارايه نياز داريم
يك المنت iframe (كد html هست ) كه صفحه اي داخلش باز ميشه رو داشته باشيم

خود پسندي مانع آموختن است
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم-شریعتی
لطفا قبل از فعاليت در انجمن،
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
را مطالعه كنيد.
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-09-13, 11:36 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 2010-09-13 11:37 PM توسط shpatogh.)
ارسال: #3
RE: سوال !
ببين اين بدردت ميخوره:

امروزه نرم افزارهاي کاربردي يا همان Utility محبوبیتی بیشتر از گذشته بین کاربران به دسته آورده اند به خصوص اگر اين نرم افزارها در محيط اينترنت نيز کاربرد داشته باشند. همه روزه شما با سايت هاي جديدي روبرو مي شويد كه کاربردهای خاصی دارند و از آنها استفاده های متفاوتی می شود. يك روش براي ذخيره سازي نشاني وبسايت ها استفاده از قسمت علاقه منديهاي مرورگرها است؛ اما مرورگرها مديريت خوبي بر روي سايتهاي افزوده شده ندارند. از همين رو امروز نرم افزاري را برايتان آماده کرده ايم که کاربرد آن مديريت بر سايتهاي مورد علاقه شماست.
نرم افزار همراه سايت وظيفه ذخيره سازي اطلاعات مربوط به سايت هاي مورد نظر شما را برعهده دارد. در واقع سايتهاي ثبت شده به دلخواه شما دسته بندي می شوند و شما می توانید بر آن ها مدیریت داشته باشید و یا بین آن ها به بهترین شکل جستجو کنید. همچنین با استفاده این نرم افزار می توانید سایت ثبت شده را با قابلیت ارسال ایمیل برنامه به دیگران نیز معرفی کنید.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Hamrah Site v1.0 :
- امکان ثبت اطلاعات سایت های دلخواه شما به بهترین شکل
- امکان مدیریت و ویرایش اطلاعات سایت های ثبت شده
- امکان جستجوی پیشرفته بین سایت های ثبت شده
- امکان ثبت سایت ها در گروه های مختلف
- امکان تغییر و اضافه کردن زیر گروه جدید
- امکان چاپ اطلاعات کامل سایت های ثبت شده
- قابلیت معرفی سایت های ثبت شده به دوستان با استفاده از ارسال ایمیل
- قابلیت پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از بانک اطلاعاتی نرم افزار
- دارای بانک اطلاعاتی قوی و مستبط برای ذخیره اطلاعات سایت ها
- امکان قرار دادن رمز عبور برای نرم افزار
- دارای محیطی ساده برای تمامی کاربران
- دارای محیطی کاملا فارسی و گرافیکی
- سازگار با تمامی نسخه های ویندوز
- و ...



*
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
* حجم: 5.200 مگابایت
* رمز:
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.

بهترين مديريت محتوا ها:1.راش 2.نيوك مشهد تيم
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-09-14, 11:14 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 2010-09-14 11:16 PM توسط Gold.)
ارسال: #4
RE: سوال !
(2010-09-13 11:27 PM)rezash نوشته شده:
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
سلام
متوجه منظورت نشدم !‌:shock:
دليلت براي باز كردن 100 سايت چيه ؟! ...
دوست من !
حالا من می گم 100 تا سایت شاید بیشتر هم باشه !متعجب
یه مثال :
درباره CNC قرار شد از تک تک این صفحات پرینت بگیرم . حالا بماند برای چی خنده
این وسط اومدم یه خلاقیتی به خرج بدم که ... !خنده بزرگ
حالا ما موندیم و یه لیست 200 - 300 تایی از این جور آدرسها.ناراحت
(2010-09-13 11:27 PM)rezash نوشته شده:
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
اگر بخواي ميتونم ايني رو كه گفتي اي با تركيبي از html و جاوا اسكريپت برات بنويسم !

قربون دستت اگه یه لطفی بکنی
به قول انگلیسی ها
تنک یو
کد PHP:
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=450&width=550&Code=0&CodePar=691&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=450&width=550&Code=0&CodePar=675&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=450&width=550&Code=0&CodePar=665&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=297&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=339&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=446&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=445&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=489&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=507&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=520&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=623&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=667&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=697&Act=ShowProduct
http://persian-co.ir/ShowProduct.aspx?height=400&width=400&Code=0&CodePar=693&Act=ShowProduct
... 

هر 60 ثانيه اي رو كه با عصبانيت ، ناراحتي و يا ديوانگي بگذراني، از دست دادن يك دقيقه از خوشبختي است كه ديگر به تو باز نميگردد
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-09-15, 12:58 AM
ارسال: #5
RE: سوال !
يك چيز رو مشخص كن ! گفتي ميخواي از صفحات پرينت بگيري ؟ جاوا اسكريپت + html ميشه كاري كرد سايت هات تك تك باز بشند و خودكار صفحه پرينشون بياد! يا نهايتا يك دكم داشته باشي روي صفحه و با هر بار زدن يك سايت از ليست انتخاب بشه ،‌ نشون داده بشه و پرينت هم خودكار بگيره !‌ اين چطوره ؟
اگر منظورت هميني هست كه گفتم بگو تا اينو بنويسم اتفاقا زياد سخت نيست برنامه نويسيش چشمك

خود پسندي مانع آموختن است
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم-شریعتی
لطفا قبل از فعاليت در انجمن،
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
را مطالعه كنيد.
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-09-15, 01:05 PM
ارسال: #6
RE: سوال !
(2010-09-15 12:58 AM)rezash نوشته شده:
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
يك چيز رو مشخص كن ! گفتي ميخواي از صفحات پرينت بگيري ؟ جاوا اسكريپت + html ميشه كاري كرد سايت هات تك تك باز بشند و خودكار صفحه پرينشون بياد! يا نهايتا يك دكمه داشته باشي روي صفحه و با هر بار زدن يك سايت از ليست انتخاب بشه ،‌ نشون داده بشه و پرينت هم خودكار بگيره !‌ اين چطوره ؟
اگر منظورت هميني هست كه گفتم بگو تا اينو بنويسم اتفاقا زياد سخت نيست برنامه ويسيش چشمك
ببین من می خواستم از این صفحات پرینت بگیرم (روی کاغذ) که راحتتر به محتویات سایتها دسترسی پیدا کنم . برای این که تعداد صفحات واقعا زیاده اصلا به صرفه نیست که روی کاغذ چاپ کنیم بعلاوه اینکه نگهداری از 500 - 600 تا برگ اصلا ناراحت است . برای همین من تک تک آدرس ها رو تو یه فایل تکست جمع آوری کردم .
آقا مهندس :: (rezash)
بهترین روشی که به ذهنت می رسه که سایتها رو بشه یکی یکی بررسی کرد . (به جز کپی پیس کردن تک تک سایتها و پرینت گرفتن روی کاغذ) بدون هیچ گونه درد سری لطفا بیان کنید .
ممونم گل  رز

هر 60 ثانيه اي رو كه با عصبانيت ، ناراحتي و يا ديوانگي بگذراني، از دست دادن يك دقيقه از خوشبختي است كه ديگر به تو باز نميگردد
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-10-07, 12:03 AM
ارسال: #7
RE: سوال !
(2010-09-15 01:05 PM)Gold نوشته شده:
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
بهترین روشی که به ذهنت می رسه که سایتها رو بشه یکی یکی بررسی کرد . (به جز کپی پیس کردن تک تک سایتها و پرینت گرفتن روی کاغذ) بدون هیچ گونه درد سری لطفا بیان کنید .
ممونم گل  رز

اگه می خوای به یک سایت که تعداد صفحه های زیادی داره به صورت offline دسترسی داشته باشی می تونی از این نرم افزاری که معرفی کردم برای دانلود کل سایت با تمام صفحاتش استفاده کنی

فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.


و اگر انسان، انسان بود دگر همه چیز بود و هیچ چیز نبود

و در پــــوچـــی زاری هسـت که عـین هستیــــست

و به یقین می گویم که پوچ، پوچ نیست

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2010-10-07, 12:58 PM
ارسال: #8
RE: سوال !
@Gold : يك روز كافي نت دانشگاه قرار بذاريم ، اونجا منظورم رو عملي پياده سازي مي كنيم چشمك

خود پسندي مانع آموختن است
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم-شریعتی
لطفا قبل از فعاليت در انجمن،
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
را مطالعه كنيد.
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2011-07-30, 10:00 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 2011-08-01 10:34 AM توسط Gold.)
ارسال: #9
RE: سوال !
توی این کد چه تغییری بدهم که سایت یاهو یا گوگل توی یک تپ جدید باز بشود :

کد:
<html>
<body>
    <form>
      <input type = "button" value = "My site is :" target = "_blank">
       <select>
         <option value="http://www.google.com">www.google.com</option>
         <option value="http://www.yahoo.com">www.yahoo.com </option>
       </select>
     </form>
</body>
</html>
فقط با html میخوام کار کنم !!

هر 60 ثانيه اي رو كه با عصبانيت ، ناراحتي و يا ديوانگي بگذراني، از دست دادن يك دقيقه از خوشبختي است كه ديگر به تو باز نميگردد
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
2011-07-31, 01:30 PM
ارسال: #10
RE: سوال !
سلام
اين كد الان داخل همون صفحه باز ميكنه ئ ميخواي به جاش داخل صفحه جديد باز بشه ؟
اگر اين طور هست كه كد رو كامل نذاشتي و قسمتي از اون درج نشده چون ما الان فقط يك فرم داريم و يك آپشن !
در اين حالت لطفا سورس رو كامل بذاريد و بهش بايد يك targer = "_blank" اضافه كنيم
اما در صورتي كه قرار هست همين رو خودمون توسعه بديم بگو تا بنويسم.
گل  رز

خود پسندي مانع آموختن است
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم-شریعتی
لطفا قبل از فعاليت در انجمن،
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
را مطالعه كنيد.
فقط كاربران عضو قادر به مشاهده لينك ها هستند ، در صورتي كه عضو نيستيد از اينجا عضو شويد.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  HTML مقدماتی Rezash 0 1,547 2010-07-25 12:52 PM
آخرین ارسال: Rezash

پرش در انجمن: